资讯
 评论
 课件
 教案
 试题
 论文
 图片
 视频
 名师
 名校
 博客
 空间
 商城
 论坛
 编辑计划
 电子样报
 考试报社
各编辑部联系方式
 
首页
语文
数学
英语
物理
化学
生物
政治
历史
地理
理综
文综
作文
读书
听力
问答
高考
中考
 
 
作文频道:
课 件
教 案
试 题
论 文
问 答
论 坛
学科动态
     
 
  同步课程 - 英语 - 高二英语 - 浏览课程 - 人教版高二英语选修七Unit4 Reading --测试  
人教版高二英语选修七Unit4 Reading --测试
http://www.ksbs.cn  2009/3/26 22:55:28  浏览人次:4470
Unit 4 选修7  Reading
陕西省乾县第一中学  唐 寒  2009年3月26日 Thursday
一.        选择
1.        He wanted to work ____ a volunteer teacher in the village.
A. for  B. to C. as  D. with
2.        Some photos _______ her friends by an airmail letter.
A. send  B. is sent to  C. are sent to  D. are sending to
3.        What______ can you find between Jo’s classroom and yours.
A.        similarity and difference  B. similarities and differences
C. similarity or difference   D. similarities or difference
4.        Tom took many photos ______ a visit ______ a student’s home
A. of/ to  B. for / to  C. from/ her  D. of / in
5.        The letter he wrote took _______ to arrive_____.
A. fornight/ --- B. a fornight/ in  C. fornight/ at  D. a fornight/ ---
6.        _______ your letter is wonderful to us .
A. Heard from  B. Hearing from C. Heard of   D. Hearing about
7.        It’s a pity that he wasn’t made _______ about the excited news
A. to be told  B. to be telling  C. being told  D. told
8.        We don’t know you’re ______ to hear all about our life .
A. lying  B. dying  C. laying  D. died
9.        I’ve included some ______ will help you picture the places I talk about.
A. photoes / which  B. photos / about which   C. photos / which  D. photo / for which
10.        I______ my high school made of bamboo and grass.
A. asked about  B. was asked about  C. asked for  D. was asked for
11.        ______ does it take me _______ to school down the twist road.
A. How / to ride  B. How far / riding   C. How long / to ride   D. How soon / rode
12.        There is no electricity______ water _____ even no textbooks _____.
A. and/ or / too  B. or /and / either    C. and /and / as well D. or / or / also
13.        She was dying ________ these conditions.
A. to try to adapt to   B. to try adapting to  C. to try to adapt for   D. to try adapting for
14.        It’s ______ we’ve become more ______ in our teaching
A.        sure / imagined  B. sure of / imagination  C. sure that/ imgining  D. for sure/ imaginative
15.        English and physics are the most _______ subjects to some students.
A. challenging  B. challenged  C. to challenge  D. dying
16.        In the remote village, Most of students have no________ of doing experiements _______.
A.        idea/ for themselves  B. thought/ of themselves  C. concept/ by themselves  
D. sense / to themselves.
17.        The students in the countryside ,who ________ anything like this before ,started jumping out of the window.
A. hadn’t come acrosss  B. had never come across  C. hadn’t come along  D. had neve come out  
18.        These studnets ______ will be admitted into Universities are praised by their parents and their teachers.
A. from whom  B. most of them  C. most of which  D. most of whom
19.        No one doubts _____I’ll make any difference _____ my students’ lives .
A. whether/ for  B. whether/ to  C. that / for   D. that / to
20.        The stranger asked me ______ I have known any local people.
A. that  B. how  C. whether  C. when
21.        _____ , I don’t know how to interview the famous person for the first time.
A. To be honestly  B. To be honest  C. Being honestly  D. Being honest
22.        We climbed up the mountain to a ridge _______ we had fantastic views .
A. from which  B. from that  C. from where  D. from which
23.        The farmers ,who ______ weeds in their farms ,started greeting to us
A. has been pulled  B. has pulled  C.has been pulling  D. have been pulling
24.The new teacher was slow to ____ the unusual rules of the school.
  A. adapt for  B. adapt to  C. adapting for  D. adapting to
25. He soon ___ himself to the way of life and has lived happily ever since.
  A. arranged  B. adjusted  C, admitted D. avoided
26. –What do you want to do next ? We have half an hour until the basketball game.
  ---_______ , Whatever you want to do is fine with me
A. It just depends  B. It’s up to you  C. All right  D.Glad to hear that
27.He wore shoes that looked 30 years old , too smalll for his feet, with holes all over them, his toes _____.
   A. stuck  B. came  C. went  D. rushed
28. They got two free tickets to Canada , ____ they’d never have been able to afford to go.
  A. as a result  B. otherwise  C. therefore  D. at last
29. Being invited to the Holy Land to take part in the charistmas Day celebrations was a great ____.
  A. privilege  B. day  C. service  D. invitation
30. Throughout the year over two million people are expected to directly _______ Japan 2005 , a series of festivals and performances taking place around the country.
A. visit  B. participate in  C. involve  D. come to
1.C  2. C.  3. b  4. a  5. c  6. b  7. d  8. b  9. c  10.b  11. c  12. b  13. a  14. d  15. a 16. c  17 b  18.d.  19. c  20. c  21. b  22. a  23. d 24.b 25.B 26.B 27.A. 28. B 29.A 30.B
二.        
所属分类:英语 - 高二英语   所属专题:  责任编辑:陕西省乾县第一中学 唐寒
【相关同步课程】
  • 2009-03-26[高一英语] 高一英语必修4 Unit5 单元测试题
  • 游客2010/4/6 19:45:10 认为:
    The letter he wrote took _______ to arrive_____.
    A. fornight/ --- B. a fornight/ in C. fornight/ at D. a fornight/ ---
    答案C不正确吧
    评论作者:
    电子邮件:
    评论内容:
    投票评价:
    验 证 码:
    图片包含4个随机字符,点击刷新
    请输入上面图片中的随机字符
         用户中心
    帐  户:
    密  码:
    >忘记密码>>>
      同步课程搜索  
     
     
      同步课程  
        同步课程总数:652 条同步课程
        今日更新:0 条同步课程
        浏览总数:1749491 人次<
        浏览详细列表
      推荐同步课程  
    怎样学好高中化学?
    认清现代文阅读的“硬伤”和“软伤”
    独家解密!英语阅读理解
    如何翻译古文
    抓好预习未雨绸缪--08年初三英语备..
    关于我们网站帮助稿件录用查询网站留言与我在线网站公告保护隐私权版权说明后台管理
     
      电话: (86)0898-65890209 传真:(86)0898-65890607 邮箱:ksb123@163.com 
    地址:海口市府城镇巴伦路耀华别墅19-20栋 邮编:571100
    Copyright © 1988-2013 ksbs.cn All Rights Reserved.
    备案号:琼ICP备06004521号 考试网-中学教育考试网-《考试报》社有限公司 版权所有